ló kép
lovardakalauz.hu logo

Vépi Lovasiskola
(Gidrán Lovasudvar)

Cím: Vép
Tel.: (70)606-4619 Németh Lászlóné
(70)220-1087 Németh László

E-mail: gidranlovasudvar@freemail.hu
szajkikemping@freemail.hu
Web: www.gidranlovasudvar.5mp.eu

 

Vép az ország nyugati részén fekszik Vas Megyében. A Szombathely keleti szomszédságában helyet foglaló falu közlekedési kapcsolatai a főutak hiányával együtt is igen jók, hiszen csak néhány kilométerre fekszik a 86-os és a 87-es utaktól, de a megyeszékhellyel ezeken túl is van összeköttetése, valamint vasútállomással is rendelkezik. Szombathely távolsága közúton mindössze 8 km. A község ugyan Vas megye legnagyobb faluja, mégsem községegyesítésekből nőtt ilyen nagyra.

Vép nagyközség a Gyöngyös-sík dél-keleti felében található. A települést két patak szeli ketté a Kazár és a Borza (vagy Borzó). A kőszegi hegyekből folyó patakok a község észak-nyugati részénél az Erdődy kastély mögött találkoznak, és folynak tovább dél-nyugati irányba.

A lovarda 19 boxos istállóval, őrzött,- zárható nyerges helyiséggel, fűthető közösségi hellyel, öltözőkkel, legelővel, karámokkal, homokos díjlovagló pályával, füves talajú ugrópályával, valamint komplett akadályparkkal rendelkezik.

 Szolgáltatásaink

- lovak bértartása
- futószáras oktatás
- osztályban lovaglás
- tereplovaglás
- patkolás
- egyéni óra verseny- és hobbi lovasoknak
- gyereklovagoltatás, gyermekek ügyességi versenyekre való felkészítése, rajtengedély vizsga felkészítés
- verseny- és szabadidőlovak képzése
- napközis lovas tábor a nyári szünetben folyamatosan, illetve iskolai szünetekben

 


Valamint 6 éves korig a vépi gyerekeknek ingyen vezetgetést, a mezőgazdasági szakközépiskola tanulóinak 50% kedvezményt biztosítunk!


Emellett vállaljuk falunapi programok (kocsikázás, hintózás, sétalovaglás, lovasbemutató), szüreti felvonulások lebonyolítását.

A lovas iskola és a lovas tanya folyamatosan bővülő programjai közé tartozik pl.: gyermekügyességi versenyek, díjugrató versenyek rendezése.Saját kapcsolódó lovarda: Szajki-tavak Lovaskemping
 

Keresés
Hirdetés
copyright by Deilen Informatika | Minden jog fenntartva.